Sprogimas

Žuvo iš Trakų ligoninės antro aukšto iškritusi senolė, savivaldybė aiškinasi situaciją

zvakuteTrakų rajono savivaldybė aiškinasi nelaimės Trakų ligoninėje priežastis, kai pirmadienį žuvo pro antro aukšto langą iškritusi senolė.

„Savivaldybės vadovai aiškinosi situaciją su Trakų ligoninės direktoriumi, ką tik lankėsi ligoninėje“, – BNS antradienį informavo savivaldybės atstovė spaudai Sigita Nemeikaitė-Ivaniutina.

Savivaldybė antradienį feisbuke pranešė apgailestaujanti dėl šios nelaimės ir užjaučianti žuvusiosios šeimą ir artimuosius.

Trakų rajono savivaldybės atstovės teigimu, savivaldybės iniciatyva sudaryta darbo grupė, kuri tirs nelaimės priežastis ir iki spalio 13 dienos pateiks išvadas. Šiai grupei vadovaus savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Agata Mankeliūnienė, mero patarėja Evelina Kislych-Šochienė ir kiti savivaldybės atstovai.

Ligoninės direktorius Antanas Česnulevičius BNS plačiau nekomentavo nelaimės aplinkybių.

„Užjaučiame artimuosius dėl įvykusios nelaimės. Sudaryta vidaus audito grupė dėl atvejo ištyrimo. Toks atvejis Trakų ligoninėje įvyko pirmą kartą“, – raštu atsiųstame komentare sakė A. Česnulevičius.

Kaip BNS informavo Vilniaus apskrities policijos atstovė Loreta Kairienė, nelaimė įvyko apie 14.45 val., pro antro aukšto langą iškritus 1938 metais gimusiai moteriai.

Ji, patyrusi daugybinius kūno sužalojimus, buvo išgabenta į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę, kur apie 16.25 val. reanimacijos skyriuje mirė.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode