Nuo šio rudens bus vykdoma daugiau skrydžių tarp Vilniaus ir Briuselio

rudensBelgijos oro bendrovė „Brussels Airlines“ skelbia plečianti savo veiklą Lietuvoje – skrydžių tarp Vilniaus oro uosto ir Briuselio dažnis padidės. Nuo šių metų žiemos aviacijos sezono pradžios skrydžių skaičius tarp Lietuvos ir Belgijos sostinių išaugs iki 5 per savaitę. Aviacijos vasaros sezonu orlaiviai iš Vilniaus į Briuselį kildavo 4 kartus per savaitę.

„Briuselis yra svarbus Europos politinis ir verslo centras, šis oro uostas yra svarbus ir jungiamiesiems skrydžiams. Patirtis rodo, kad ši kryptis svarbi tiek viešojo, tiek privataus sektoriaus partnerysčių plėtrai bei išlaikymui. Taip pat Briuselį noriai renkasi keliautojai, tyrinėjantys Europos kultūrą, paveldą ar tiesiog mėgstantys gastronomijos atradimus“, – sako Lietuvos oro uostų skrydžių vystymo skyriaus vadovas Tomas Zitikis.

Nuo spalio mėnesio 31 dienos savaitinių skrydžių į Briuselį lentelę papildys dar vienas skrydis, kuris bus vykdomas ketvirtadienį.

Belgijos oro linijų bendrovė „Brussels Airlines“ yra „Lufthansa Group“ dalis, savo skrydžiuose siūlanti verslo bei ekonominės klasės vietas. Lietuva yra vienintelė Baltijos šalis, į kurią skrydžius vykdo visos keturios „Lufthansa Group“ oro linijų bendrovės.

Naujausi skrydžių tvarkaraščiai bei bilietai keleiviams yra patogiai prieinami bendrovės oficialiame tinklalapyje www.brusselsairlines.com.

Susisiekimo ministerijos nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode